6. elokuuta 2016

ROADTRIP 16.-19.6.2016

oon täällä jo pariinkiin otteeseen hehkuttanut tota belgian sijaintia, ja otettiinki siitä tosiaan kaikki ilo irti ja lähdettiin kesäkuussa pienelle 3,5 päivän roadtripille. kaikki postauksen kuvat oon ottanu mun puhelimella joten laatu on mitä on.


lähettiin matkaan vuokra-autolla torstai-iltana. ajettiin luxemburgiin, jossa navigoitiin meidät leirintään. aamulla heräiltiin jo kukonlaulun aikaan, ja otettiin suunnaksi ranska ja colmar. colmar oli mielettömän kaunis kaupunki. kun saavuttiin pikku-venetsiaksi kutsutulle alueelle, tuntui kuin oltaisiin menty vuosikymmeniä ajassa taaksepäin. kierreltiin ympäriinsä ja käytiin syömässä ja sitten jatkettiinkin jo matkaa.
olin jo etukäteen varannut meille majoituksen pe-la yölle sveitsistä, lauterbrunnen camping jungfrausta. jos oikein muistan niin colmarista tonne ajoi ehkä noin neljä tuntia. tosin pysähdeltiin välillä kauppaan, syömään, ihastelemaan maisemia...
illalla päästiin perille campingiin ja huh, minkä näköstä siellä oli. vesiputouksia, lehmiä, lumisia vuorenhuippuja.

 photo fcc7db2d-4656-45b0-ac8f-c424dc9fd045.jpg
lauantaina otettiin rennosti, käveltiin vuoren sisällä ja käytiin vesiputouksen takana, kierreltiin sveitsiä (ja valitettavasti päädyttiin jotenkin autoilemaan zurichin keskustaan...) ja jossain vaiheessa otettiin suunnaksi etelä-saksa. matkalla varattiin meille yöksi hotelli/majatalo ahausenin kylästä etelä-saksasta. majatalo-hotelli oli supersöpö, ja lauantai-ilta kului talon terassilla korttia pelaten.
sunnuntaina hotelliaamupalan jälkeen lähdettiin ajelemaan taas pohjoiseen päin, suunnitelmana oli ajaa niin lähelle brysseliä kun vaan jaksetaan. kierreltiin pieniä kyliä ja esimerkiksi tennenbronn nimisessä kylässä sattui juuri olemaan käynnissä jonkinlainen kylätapahtuma. bongattiin jonkun vuoren/kukkulan(?) päällä linnan rauniot, kavuttiin sinne ja pidettiin pieni piknik. jossain vaiheessa jatkettiin ajamista, ja lopulta päädyttiinkin vielä sunnuntai yön aikana ajamaan suoraan brysseliin.

lähemmäs 2000km tuli ajettua 76 tunnin aikana. tää roadtrip oli kyllä ehdottomasti yks aupair vuoden kohokohdista ja oon niin onnellinen et me tehtiin se! merci laura, nicklas ja mauri :-)

2 kommenttia:

  1. Aivan superupeita kuvia, ku suoraan jostain postikortista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tuolla oli niin kaunista, postikorttimaisemia joka puolella!

      Poista