5. lokakuuta 2015

2015-10-05_18.06.41 2015-10-05_18.04.44 2015-09-29_08.11.37 kuukausi ja viikko takana au pairina. ekan kuukauden aikana olen:
-aloittanut hollannin opiskelun
-käynyt kaksi kertaa antwerpenissä
-ja kerran amsterdamissa
-ollut treffeillä
-shoppaillut. liikaa.
-löytänyt vedettistä uuden lempparikaljan. ja kutsunu sitä liian monta kertaa vetten (??) kaljaksi. siis ihan baaritiskilläkin yrittänyt tilata vetteniä. joo, miten meni ja sillee.
-jutellut hyvin monen tuntemattoman kanssa milloin mistäkin. viimeksi yhen baarin vessassa surkuteltiin yhdessä jonkun naisen kanssa sen kadonnutta huivia
-totutellut kulttuurieroihin ja -tapoihin
-oppinut käyttämään kodin ulko-oven turvalukkoa!! ekalla viikolla sain sen jotenkin ihan solmuun, ja istuin siinä oven ulkopuolella kolme tuntia. yritin päästä sisään ja vääntelin niitä kahta lukkoa sekä postinkantajan, kahden naapurin että ohikulkijan avustuksella. lopulta paikalle haettiin lukkoseppä...
-tutustunut ihan huippuihin tyyppeihin ja saanut uusia ystäviä
-ikävöinyt ruisleipää
-skypetellyt suomeen
-järjestänyt onnistuneet yllätyssynttärit joissa ainakin tarjoilupuoli oli kohdillaan
-syönyt hyvin monta vohvelia, liian monta pakettia oreoita, sekä muutenkin hyvin epäterveellisesti
-iloinnut mun uudesta, paremmasta prepaid liittymästä
-tanssinut baarissa puoli kuuteen asti aamulla
-puhunut ruotsia, englantia, hollantia ja ranskaa yhden päivän sisällä. (ranskaa siis kaupan kassalla "bonjour" ja "merci", mutta lasketaan!)

arvosanaks eka kuukausi saa 5/5, vaikka on niitä huonojakin hetkiä mahtunut tähän, niin ne hyvät voittaa ihan sata-nolla. enkä oo kyl hetkeekään vielä ehtiny katua tänne lähtemistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti